Vanaf 1 augustus 2012 is gastouderopvang Krummel gediplomeerd als een erkend leerbedrijf, wat garant staat voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van stagiaires van de opleiding zorg en welzijn, niveau 1 en 2. U wordt altijd geïnformeerd over aanwezigheid van stagiaires tijdens de opvang van uw kind.  

 

Ik heet Senna Duinsbergen ben 17 jaar en woon momenteel in Lelystad bij mijn moeder en stiefvader. Ik heb 2 broers, een van 20 en van 21 jaar oud. Daarbij heb ik ook nog een bonus zusje van 9 jaar.  Ik volg op dit moment de opleiding zorg en welzijn op het MBO landstede in Zwolle.

 

Zorg en Welzijn trok mij het meeste aan. Mijn moeder heeft 14 jaar lang in de kinderopvang gewerkt. Zelf heb ik daar een hoop van meegekregen ondanks dat ik vrij jong was toen der tijd.

 

Binnen de kinderopvang werken trekt mij aan gezien ik het heerlijk vind bezig te zijn met ze. Ze zijn spontaan en direct en vol in hun ontwikkeling waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen. Ook de zorg voor de jongere kinderen trekt mij, zodoende de keus voor een stageplek binnen de kinderopvang.

Ik loop stage bij kinderopvang Krummel van 13 januari 2020 tot eind december 2020

 

Ik snap best dat er nog vragen zullen zijn of dat men meer van mij zou willen weten. Schroom niet en trek mij gerust aan mijn schouder. Ik ben altijd in voor een gesprek.